Hirdetés

Marshmallow-ra frissülnek az androidos okosórák



|

A következő hónapokban várható az Android Wear frissítése.

Hirdetés

Nem is olyan régen mutatkozott be az LG Watch Urbane 2nd Edition LTE okosóra, aminek a különlegessége az, hogy a világ első Android Wear-alapú órája, amivel önmagában lehet telefonálni. 

Hirdetés

Ez a funkció az Android Wear következő frissítésétől adott lesz minden modell számára: jön ugyanis a Marshmallow az okosórákra is. 

Az új Android Weart nem csak a jövőbeli viselhető kütyük kapják meg, hanem minden egyes Android Wear-alapú eszköz is, ami a mai napig megjelent. 

A fejlesztők már most elérik az új Android Wear SDK-t, az OTA jellegű frissítésekre azonban még várni kell az év végéig. A Google szerint ezekre a következő hónapok során lehet számítani. 

Az új rendszerben a hangszórók is támogatottak, valamint az Intel x86-os processzorai. A TAG Heuer Connected az első, amibe ilyen CPU került. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.