Hirdetés

Másfél Windows jobb az egynél?



|

Egyes Windows 7-es eszközöket vásárlók állítólag kedvezményes áron frissíthetnek majd a következő rendszerre.

Hirdetés

A CNET értesülései szerint úgy három hét múlva a Windows 8 Release Preview elérhetővé tételével párhuzamosan a Microsoft be fogja jelenteni az operációs rendszerhez kapcsolódó előzetes frissítési akcióját, amely keretében a június eleje és jövő január vége közt a Windows 7 legalább Home Basic kiadásával előtelepített eszközöket vásárlók kedvezményes áron szerezhetik majd be a rendszer ősszel megjelenő utódjának Pro kiadását.


Sajnos egyelőre nem tudni, hogy az Egyesült Államokon kívül mely piacokon lesz igénybe vehető az akció, továbbá a frissítés várható áráról sem érkezett még pletyka, bár amennyiben hiteles a fentebb látható weboldal kiszivárgott látványterve, akkor 100 dollár alatti összegre lehet számítani.


Az akció lényege a médiafelhajtáson felül az iskolakezdés előtti időszak számítógép- és laptopeladásainak növelése lenne, a Microsoft állítólagos félelme szerint ugyanis a következő Windows egyre közeledő megjelenése miatt bizonyos ügyfelek elhalaszthatják az új eszközök beszerzését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.