Hirdetés

Még a szomszéd is gyanús!



|

Hirdetés

Hogyan tudnám a legegyszerűbben letiltani a hozzáférést?A legegyszerűbben egy új jelszóval lehet távol tartani családtagjainkat az internettől. Lépjünk be a Vezérlőpulton a Hálózati kapcsolatok mappába, és a jobb egérgombbal kattintsunk a modemes kapcsolaton. A felugró menüből válasszuk a Tulajdonságok pontot, és a megjelent ablakban lépjünk a Beállítások fülre. Tegyünk pipát a Telefonszám bekérése elé, hogy lássuk, milyen számot tárcsáz a modem, valamint tegyünk egy pipát a Név, jelszó, tanúsítvány stb. bekérése tárcsázás előtt sor elé. Nyugtázzuk a változtatásokat, majd duplán kattintsunk a modemes kapcsolatra! A Csatlakozás ablakban töröljük a pipát a Felhasználónév és jelszó mentése kezdetű sor elől, és kézzel írjuk be a jelszót, majd tárcsázzunk! Sikeres kapcsolódás után bontsuk a vonalat! Ezután már nem jegyzi meg a Windows a jelszót, azt mindig kézzel kell beírnunk! Ez a tipp nemcsak a modemes netezőknek, hanem az ADSL-tulajdonosoknak is hasznos lehet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.