Hirdetés

Még idén megjelenhet a Windows 9



|

A Microsoft legújabb operációs rendszere még ősszel a boltok polcaira kerülhet.

Hirdetés

A Windows legújabb generációjának megjelenésével kapcsolatban már rengeteg pletykát hallottunk, most pedig itt a legújabb, amely szerint még idén ősszel megkapjuk a Microsoft jelenleg fejlesztés alatt álló operációs rendszerét. Az információk a hírhedt orosz szivárogtatótól, WZOR-tól származnak, aki a cég tervezett marketingstratégiájára alapozza állítását.

Hirdetés

A bennfentes nem csak a megjelenésről és a reklámról írt saját blogján, hanem a rendszer aktivációját illetően is megosztotta tudását a nagyérdeművel. Mivel a Windows 9 egy képfájlként töltődik majd le a merevlemezünkre, lehetőségünk lesz azt akár több képre is migrálni, ilyenkor azonban a rendszer felszólítja a felhasználót, hogy három napon belül deaktiválja valamelyik számítógépet.

 

A Microsoft egyelőre nem adott ki hivatalos nyilatkozatot az ügyben, a redmondi cég kommunikációs igazgatója, Frank Shaw azonban Twitteren próbálta eloszlatni a kételyeket az ügyben. Egyelőre elég szkeptikusak vagyunk a dologgal kapcsolatban, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Windows 9-et valamilyen formában megismerhetjük még ebben az évben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.