Hirdetés

Még jobb lett az ingyenes tárhely



|

Már Microsoft-fiók nélkül is megnézhetünk és szerkeszthetünk Office-dokumentumokat Skydrive-ban.

Hirdetés

Azok számára, akiknek a mások Office-dokumentumaival SkyDrive-on keresztül kell dolgozni, most kicsit könnyebbé válik a munka. Az Office Web Apps vagy az Office 2013 képes arra, hogy bármilyen online tárolt dokumentumunkról URL-t hozzon létre. Ezt elküldhetjük bárkinek, akinek meg kell néznie vagy szerkesztenie az adott fájlt. 

Eddig a művelethez Microsoft-fiókra volt szükség, különben a célszemély nem fért hozzá a megosztott dokumentumunkhoz. Ennek a korlátozásnak most vége. Aki ezentúl ilyen URL-t kap, az meg tudja azt nézni az Office Web Apps-ben, majd bejelentkezés nélkül szerkeszteni és menteni is lehet azt. 

Az elmúlt hónapokban sokat fejlődött a SkyDrive, így például novemberben képes lett a szelektív szinkronizálásra, de megérkezett az app Windows Phone 8-ra is. Decemberben elérhetővé vált a szolgáltatás Xbox 360-ra, később pedig jött a drag-n-drop funkció. Az Office 2013 és az Office 365 most még jobban kihasználja a felhőszolgáltatást. Mára a SkyDrive-on több mint 1 milliárd Office-dokumentumot tárolnak. 

Február 13-án megszűnik a Windows Live Mesh, a felhasználókat pedig a SkyDrive-ra irányítja át a Microsoft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.