Hirdetés

Még mindig rossz a Windows 8.1



|

Továbbra is problémák adódnak az operációs rendszer telepítésekor.

Hirdetés

Úgy tűnik, mostanában elég sokszor lehetne viccelődni azzal, hogy a Windows méltó régi híréhez: a sok hibás frissítés között van például olyan, ami Windows 7 alatt állandó kékhalált okozott. Nem kivétel a problémás esetek alól a Windows 8.1 sem, amely eredetileg júniusban vált elérhetővé egy előzetes formájában. Aki ISO fájlból próbálta telepíteni a Windows 8.1 ezen változatát, az többek között a 0x101-0x20017 kóddal hibaüzenetet kapott a telepítéskor.

Hirdetés

A beszámolók szerint a Microsoft még mindig nem tudta orvosolni a jelenséget, ugyanis a hibaüzenetet még most is van, hogy megkapják, akik megpróbálják feltenni a Windows 8.1 RTM-et. Remélhetőleg a végleges változat megjelenéséig sikerül száműzni a hibát.

A redmondiak sajnos még nem álltak elő konkrét megoldással, de azért néhány alapvető tippet adtak a felhasználóiknak. A Microsoft azt ajánlja, hogy átmenetileg kapcsoljuk ki a Windows tűzfalát és minden más végpontvédelmi terméket is, köztük az antivírus programunkat. Ezek ugyanis akár blokkolhatják is a telepítési folyamatot. Ha mindez nem vált be, akkor a Windows 8.1 clean boot után talán mégis telepíthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.