Hirdetés

Még népszerűbb lett az Android 4.4 KitKat



|

Már a robotos készülékek 24,5 százalékán található meg a KitKat.

Hirdetés

Frissítette a szoftveres statisztikáit a Google, amelyekből kiderült, hogy az Android platformot használó eszközökön egyre nagyobb arányban található meg a 4.4-es KitKat. A rendszer már a készülékek 24,5 százalékán fut, pedig augusztusban ez az arány még csak 20,9, júliusban pedig 17,9 százalék volt. 

Hirdetés

A KitKat feltörése ellenére még mindig a Jelly Bean a legelterjedtebb, 53,8 százalékban. Ebből 26,1 százalékot tesz ki a 4.1.x, 20,7 és 8 százalékot pedig a 4.2.x és a 4.3. A szeptemberi adatok alapján a 4.0-ás Ice Cream Sandwich már csak 9,6 százalékban van jelen, a 2.3.x Gingerbread részesedése pedig 11,4 százalékra csökkent. A 2.2-es Froyo a mai napig nem tűnt el, 0,7 százalékban képviselteti magát a piacon. 

A Google számadatai a Play áruházat meglátogató összes készülék alapján készültek, szeptember 2. és 9. között. Várhatóan a közeljövőben még töredezettebbé válik egyébként a robotos platform, elvégre ősszel érkezik a webóriás legújabb mobil operációs rendszere, az Android L. 

 

Fotó: gottabemobile.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.