Hirdetés

Még okosabb lesz az Inbox by Gmail



|

A képek csatolása gyorsabb és egyszerűbb feladat lesz az új verzióban.

Hirdetés

Az Inbox by Gmail egy olyan app, ami fogja az alap Gmail levelezőt, és szuper funkciókkal ruházza fel. Képes csoportosítani a leveleket, majd a fontos tartalmakat is az üzenetekből. 

Hirdetés

Mindez a Trips, vagyis a kirándulások szekcióban is hasznos dolog. Itt eddig is áttekinthetőek voltak a repülési, autóbérlési vagy szállással kapcsolatos adatok, de immáron manuálisan is fel lehet venni a kapcsolódó e-maileket. 

Ha valamit kihagyott az app vagy csak felvennénk például egy teendőlistát, akkor erre mostantól lesz lehetőség. Ezeknek az adatoknak a másokkal való megosztása is könnyebb lett. 

Az Inbox emellett a fotók csatolását is könnyebbé teszi a levelekhez. Lesz egy új tálca, amelyből mellékelni lehet a képeket - a jelek szerint sokkal gyorsabb, mint a régi menü volt. 

A frissítéseket az androidos felhasználók a következő egy hétben kapják meg, ha minden jól megy. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.