Hirdetés

Még okosabb lett a GeForce Experience Beta



|

Már az ablakokat és az asztali felvételt is támogatja az NVIDIA szoftvere.

Hirdetés

Az NVIDIA tavaly szeptemberben indította el a GeForce Experience Betát, azóta pedig több nagy frissítést is adott ki hozzá. Természetesen sok funkcióval is bővült. 

Hirdetés

A béta tesztelése során az NVIDIA figyel a visszajelzésekre, és igyekszik olyan funkciókat is hozzáadni, amelyeket szívesen látnának az emberek. 

Az új verzió is ennek a jegyében frissült. A GeForce Experience Beta 2.10.0 már az ablakban futtatott játékokat is képes felvenni. Ezen felül: a játékmeneten túl a Windows Asztalát is fel lehet venni, ráadásul a teljes képernyős és az ablakos módok között is lehet váltani, a felvétel megszakítása nélkül. 

Az ablakos és a teljes képernyős módok egyaránt kompatibilisek az Instant Replay, a Record, a Broadcast és a Screenshot funkciókkal. 

Az új verzióban mikrofont is lehet már választani, valamint testre szabni a beállításait. 

Az újdonságok használatához 361.43-as GeForce driver kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.