Hirdetés

Még okosabb lett a Google Fotók



|

Már videókból is tud animációt gyártani a szolgáltatás, amely felismeri, ha valamelyik fotó rosszul van fordítva.

Hirdetés

A Google Fotók igazából már eddig is a legjobb és legbőkezűbb fotós és felhős szolgáltatás volt, azonban a Google fejlesztésinek hála még jobb lesz, újra és újra. Most is frissült

Hirdetés

A szolgáltatás frissítéseinek hála a Google Fotók immáron videókból is képes animációkat létrehozni. Ezt eddig csak fotók alapján tudta megtenni, innentől kezdve videókból is megy. A rövid animációkat általában a videók aktívabb részeiből hozza létre. 

A Google Fotók segít továbbá felfedezni a régebbi emlékeket azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik a legutóbbi fotókon szerepeltek. A legutóbbi képekből kiemeléseket is létre tud már hozni a szolgáltatás. 

Szintén nagyon hasznos újítás, hogy a Google Fotók automatikusan képes felkutatni, majd megforgatni azokat a képeket, amelyeknek a tájolása rosszul van beállítva. Ha például fotózáskor rosszul rögzült a kép, itt az automatikus megoldás. Természetesen magától egy képet sem fordít meg, előbb engedélyeznünk kell a megjelenő kártyán a módosításokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.