Hirdetés

Még soha nem volt ennyi veszélyes weboldal



|

Hiába lehet egyre többször olvasni az adatok védelmének fontosságáról, hiába szigorodnak a büntetések is, az adathalász célokat szolgáló weboldalak megint rekordot döntöttek.

Hirdetés

Néha azért hallottunk már olyan híreket, hogy a tolvajok megkapták méltó büntetésüket, de sajnos a helyzet az, hogy még soha nem volt ennyi kártékony weboldal a világhálón. Az APWG (Anti-Phishing Working Group) munkacsoport beszámolója szerint az év elején igencsak elemükben voltak az adathalászok.

Ezt csak alátámasztani tudjuk, hiszen az egyik hozzánk kapcsolódó web4-es blogon is megjelent már Facebook-os adathalászat, és bár nyugaton egyre komolyabban veszik a fenyegetést, még bőven lenne mit tenni adataink védelmének érdekében.

Az APWG nem túl kellemes jelentéséről a Computerworld számol be részletesen, kattints ide a részletekért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.