Hirdetés

Még tovább nyújtja az üzemidőt az Android N



|

A Doze mód agresszívabb hozzáállással takarékoskodik az új Androidban.

Hirdetés

A mai okostelefonok talán leggyengébb pontja sajnos továbbra is az üzemidő. Az Android Marshmallow Doze módja rengeteget javított ezen a helyzeten, elvégre a készenléti állapotot jelentősen meg tudja nyújtani. 

Hirdetés

Sajnos a Doze mód aktiválásához szükséges a kikapcsolt kijelző és az, hogy a készülék ne legyen mozgásban vagy használatban. 

Az Android N egyik nagy érdekessége a felújított Doze mód lesz, amely kiterjeszti a takarékoskodást. 

Az új Doze mód rámenősebb lesz, ugyanis már röviddel a képernyő kikapcsolása után bekapcsol, attól függetlenül, hogy a készülék dolgozik-e még a háttérben. 

A hálózati hozzáférés és a háttérfeladatok néhány percenként engedélyezve lesznek rövid időkre, és az alapvető szolgáltatások sem lesznek korlátozva. Készenléti állapotban a Doze gyakorlatilag ugyanúgy működik majd, mint a Marshmallow-ban - ilyenkor persze agresszívabban fogja vissza a folyamatokat. 

Az Android N már a nyár végén megjelenhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.