Hirdetés

Még ügyesebb lett a Snapseed



|

A 2.8-as verzióban testre szabható feliratokat is hozzá lehet adni a képekhez.

Hirdetés

Frissült a Google tulajdonában lévő Snapseed. A képszerkesztő alkalmazás így már olyan szűrőket is hozzá tud adni a képekhez, amelyek különböző, testre szabott stílusokban feliratokat adnak hozzá a fotókhoz. 

Hirdetés

A 2.8-as verzióban számos betűtípusból, színből és egyéb opcióból lehet választani. A képek a megosztás vagy exportálás előtt immáron át is méretezhetőek. 

A szöveges elemeket az eszközök menün keresztül lehet hozzáadni a képekhez. Összesen 38 betűtípusból lehet válogatni, stílusokból sincs hiány. Állítható az átlátszóság, invertálható a szöveg és más effektekkel egyszerre is használhatóak ezek a szűrők. 

A képek méretét megosztás vagy mentés előtt egy új beállítások panelen keresztül lehet módosítani, 800 és 4000 képpont között. Természetesen az eredeti méret is megtartható. 

Az új verzió hibajavításokat és a kezelőfelület fejlesztéseit is tartalmazza, Androidra és iOS-re egyaránt elérhető az új kiadás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.