Hirdetés

Megérkezett a CyanogenMod 14.1



|

Az Android 7.1 ennek hála a régebbi okostelefonokra is elérhetővé válik.

Hirdetés

Az okostelefon-gyártók meglehetősen lassan teszik elérhetővé a legújabb androidos frissítéseket - ami azt illeti, a Nougatra még mindig várni kell. 

Hirdetés

Itt jön képbe a CyanogenMod, amely rég az egyik legnépszerűbb ROM, és idő előtt hozza el az újdonságokat a régebbi készülékekre. 

Immáron a CyanogenMod 14.1 nightly buildjei is elérhetőek. A CyanogenMod 14.1 az Android 7.1-re alapoz, ami azt jelenti, hogy van többablakos támogatás, továbbfejlesztett Doze mód és testre szabható gyorsbeállítások terület. 

Bizonyos funkciók még hiányoznak a CM 14.1-ből, például a témák. 

A fejlesztés alatt álló csomag jelenlegi buildjei már tölthetőek az olyan készülékekre, mint a Nexus 6P, a Nexus 5X, a Xiaomi Mi 3 és Mi 4, az LG G3 és G4, a Samsung Galaxy S5, a OnePlus 3 vagy az ASUS Zenfone 2. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.