Hirdetés

Megérkezett a Google Chrome 28



|

Testre szabható értesítési rendszer a böngésző legfontosabb újdonsága.

Hirdetés

Tegnap délután a Google elérhetővé tette a Chrome webböngészőjének 28-as főverzióját, ám a keresőcég ezen hír írásáig nem osztott meg részletes információkat az újdonságai kapcsán, csak a Windowson beüzemelt új értesítési mechanizmusról ejtett pár szót. A megoldás Mac OS X alatt a közeljövőben lesz elérhető, a linuxos változat esetében nem tisztázott a támogatása (bár Chrome OS alatt biztosan működik).


Ugyan a Chrome már jó ideje támogatta a weboldalak által küldhető egyszerű értesítések megjelenítését, ám ezt továbbgondolva a fejlesztők implementálták a komplex értesítési mechanizmust, így a weboldalak programozói HTML / CSS / JavaScript segítségével vonzó megjelenésűvé és interaktívvá turbózhatják az üzeneteket.


A sok könyvjelzővel rendelkező Chrome felhasználók bánatára a Google továbbra sem foglalkozik azon problémával, hogy a 26-os változatban bevezetett új menüstílus miatt a kedvencek eszköztáron lévő lenyíló menükbe a korábbinál jóval kevesebb látható elem kerülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.