Hirdetés

Megérkezett a Google Chrome 35



|

A legújabb változat csak Linuxon hozott feltűnő újításokat.

Hirdetés

Magyar idő szerint tegnap este elérhetővé vált a Google Chrome 35, a böngészőt használó Olvasóink javánál ezen hír megtekintésének idejére feltehetően már települt az automatikus frissítés. Windows és Mac OS X rendszereken az új kiadás nem hozott látványos fejlesztéseket, viszont a Linuxot preferálók nagy újításokra számíthatnak.
 

Hirdetés


Ennek oka, hogy aktiválásra került a pingvines rendszeren a Google saját fejlesztésű Auro grafikus stackje, amely eddig csak a Windows és Chrome OS rendszerre szánt verziókban volt elérhető. A fejlesztéssel a böngésző képes hatékonyabban kihasználni a grafikus processzor erőforrásait, ezzel gyorsítva a fülekben megjelenő tartalmak renderelését. Szintén újdonság, hogy immáron Linuxon is megjelennek a Google Now értesítési kártyái.


A Google Chrome 35 minden platformot érintő újdonságai a fejlesztőknek szólnak: hatékonyabban kezelhetők az érintős események, számos ECMAScript 6 funkcionalitás vált támogatottá, továbbá már prefix nélkül használható a Shadow DOM. A böngésző természetesen stabilitást és biztonságot növelő javításokat is kapott.


(Forrás: OMGUbuntu | Fotó: Zach Copley)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.