Hirdetés

Megérkezett a legnagyobb ikonkollekció Linuxra



|

Az iLinux Icons az Ubuntu mellett a Windowsból és az OS X-ből is merít.

Hirdetés

Talán az eddigi legnagyobb ikonkollekció jelent meg a Linux platformra: az iLinux Icons érdekessége ráadásul az, hogy nem csak az Ubuntuból merít, hanem a Windowsból és az OS X-ből is kölcsönöz megszokott, jól bevált elemeket. 

Hirdetés

A csomag megjelenése azért is örömteli a felhasználók körében, mert a Linux platformra viszonylag nehéznek számít jó minőségű ikoncsomagokat beszerezni: főleg olyat, amelyik több rendszerből is használ ismert darabokat. Persze ez nem jelenti azt, hogy ikon nincsen elég, viszont a számos csomagból valóban kevés az, amelyik igazán minőségi. 

Az ikonok engedélyezéséhez a letöltés után vagy az Ubuntu Tweakre lesz szükség, vagy pedig a GNOME Tweakre. Magát az ikoncsomagot az alábbi parancs segítségével tudjuk beszerezni, közvetlenül a terminálból: 

sudo add-apt-repository ppa:noobslab/icons2
sudo apt-get update
sudo apt-get install ilinux-icons

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.