Hirdetés

Megérkezett a Marshmallow a Galaxy S6-ra



|

Dél-Koreában már örülhetnek a felhasználók, de jön a nemzetközi frissítés is.

Hirdetés

Dél-Koreában végre megérkezett a Galaxy S6 edge és a Galaxy S6 edge+ készülékekre az Android 6.0.1, így a Samsung nagyon hosszú várakozás után útjára indította a Marshmallow-t. 

Hirdetés

Bár Dél-Korea volt az első, nagyon sokat már a nemzetközi, kártyafüggetlen Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek tulajdonosainak sem kell várni. 

Szerencsére február 15-tel megkezdődik ezeknek a készülékeknek a frissítése is. Természetesen a TouchWizzel felturbózott Marshmallow a mostani kettő mellett további Samsung eszközökre is várható. 

A Samsung azt ígérte, hogy a többi frissítésről később külön bejelentést tesz, így a részletek és a menetrend kis szerencsével nemsokára tiszta lesz. 

A Marshmallow egyik legnagyobb újdonsága a Doze mód, ami akár meglepő hosszúságúra is képes kitolni az üzemidőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.