Hirdetés

Megérkezett a modern felületű VLC Player



|

Windows RT rendszeren egyelőre nem használható az alkalmazás.

Hirdetés

Remek hírrel szolgálhatunk a Windows 8.1 rendszerű számítógépet és táblagépet használók számára, hiszen bő egy évnyi fejlesztés után végre elérhetővé vált a Windows Áruházban a VLC Player modern felületű verziója. Az ingyenes alkalmazás Windows RT rendszeren nem fut, ám a fejlesztők szerint valamikor a közeljövőben az ARM processzoros tabletekre is megérkezik.
 

Hirdetés


Sejthetően a modern felületű VLC Player – a hivatalos megnevezése „VLC for Windows 8” – rengeteg hang- és videoformátummal elboldogul, támogatja a háttérben való lejátszást, a streamelésre használt DLNA szervereket, továbbá az eltávolítható háttértárakat.


A szoftver telepítésekor oda kell figyelni a részletekre: ugyan a jelek szerint a Microsoft mostanra kitakarította a Windows Áruházból a kamu VLC Player alkalmazások többségét, ám specifikusan a fentebb említett névre érdemes rákeresni, továbbá meg kell győződni arról is, hogy az installálni kívánt alkalmazás fejlesztője a „VideoLAN”.


(Forrás: The Verge, Windows Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.