Hirdetés

Megérkezett a SunSpider 1.0



|

Az Internet Explorer 10 fölényesen veri a mezőnyt az új sebességteszten.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a WebKit megjelenítőmotort fejlesztő közösség tagjai elérhetővé tették a rendkívül népszerű SunSpider sebességmérőjük 1.0-s verzióját, amely legnépszerűbb felhasználási módja minden bizonnyal az elődjeihez hasonlóan a különféle webböngészők JavaScript feldolgozási sebességének összehasonlítása lesz.


A frissített tesztsorozat összeállítása során a programozók törekedtek azon funkcionalitások végrehajtási sebességének mérésére helyezni a hangsúlyt, amelyeket valóban használnak is weboldalak készítői, így elméletileg az 1.0-s verzió minden korábbi változatnál relevánsabb képet nyújt motorok teljesítményéről.


Természetesen gyorsan mi is elvégeztünk egy mérést, amely alátámasztotta azon másoktól már hallott állítást, miszerint az Internet Explorer 10 az új tesztsorozaton fölényesen veri az összes többi böngészőt. A leglomhább versenyzőnek tesztgépünkön meglepő módon a Chrome 26 bizonyult, bár az interneten mások tapasztalataira rákeresve úgy tűnik, hogy a Google szoftvere tipikusan a Firefox után harmadikként szokott befutni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.