Hirdetés

Megérkezett a Windows 10 Insider Preview build 14942



|

Érdekes és hasznos újításokat hozott a pénteken kiadott előzetes.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok relatív csendje után újból felpezsdülni látszik a Windows Insider program. A Redstone 2 kódnevű következő Windows 10-es frissítés tesztelésébe való könnyebb bekapcsolódás érdekében a Microsoft elérhetővé tette a rendszer első ISO-telepítőkészletét, péntek este pedig a fast ringben lévő insiderek kaptak egy friss buildet az OS-ből. Ennek kiadásával körülbelül párhuzamosan kiderült, hogy a Microsoft október 26-án fog részletesen beszámolni a Windows 10 közeljövőbeli újításairól, várhatóan onnantól kezdve kerülnek majd be az igazán látványos újítások a Redstone 2 publikus előzeteseibe.


Hirdetés


Addig is dobott néhány csontot az insidereknek a vállalat, a fast ringeseknek tegnap kiment Windows 10 Insider Preview build 14942 ugyanis több érdekes újítást is hozott.



Fontosabb újdonságok:

- összecsukhatóvá vált a Start menüben az alkalmazások listája;
- használhatóbb lett a modern képnézegető alkalmazás;
- a regedit új navigációs sávjában másolás-beillesztéssel is megnyithatóak az útvonalak;
- a rendszer Pro / Enterprise / Education változataiban 12 helyett már 18 órás intervallumban állítható az aktív órák időtartama;
- könnyebb lett ugrálni a Narrátor használatakor a beviteli mezők között;
- a 3,5+ GB memóriával rendelkező számítógépeken a stabilitás, átláthatóság, szervizelhetőség és biztonság növelése érdekében több folyamatba szervezték ki az svchost belső folyamatait;
- új ikont kapott a Windows Update;
- precízebben használhatóak a precíziós touchpadek.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.