Hirdetés

Megérkezett a Windows 7 SP1



|

Immár mindenki számára elérhető a Windows 7 első szervizcsomagja.

Hirdetés

Mint az várható volt, a Microsoft a tegnapi napon mindenki számára elérhetővé tette a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 első szervizcsomagját (SP1), amely főként hibajavításokat tartalmaz. Az újdonságokat leginkább a szerveroldalon kell keresnünk, mivel a biztonsági frissítések mellett csupán a Távoli Asztal kapcsolathoz (Remote Destkop) érkező RemoteFX támogatás került bele a Windows 7 SP1 csomagjába, amely a megújuló Windows Server 2008 R2-vel való együttműködés miatt szükséges.

 

 



A Windows Server 2008 R2 SP1 ellenben a Dynamic Memory és a RemoteFX (a felvásárolt Calista megoldására épülő) virtualizációs megoldásokkal is gazdagodott, így esetében jóval nagyobb érdeklődés övezheti az első szervizcsomag megjelenését. Utóbbi funkcióról bővebben a TechNet Klub oldalán olvashat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.