Hirdetés

Megérkezett az Advanced SystemCare 10



|

Még hatékonyabb lett az IObit sokoldalú takarító- és optimalizálóprogramja.

Hirdetés

Megérkezett és elérhetővé vált az IObit népszerű takarító- és optimalizálóprogramjának a legújabb verziója, az Advanced SystemCare 10. 

Hirdetés

A program főbb újdonságai közé tartozik, hogy még könnyebben tudjuk kezelni az automatikusan induló elemeket. Immáron egyetlen kattintás elég ahhoz, hogy optimalizáljuk ezeket, illetve a rendszer betöltését. 

Hatékonyabb lett a takarítás is, mostantól ugyanis nagyobb adatbázissal dolgozik az alkalmazás, amely a telepített drivercsomagokat is átvizsgálja. Egy további modul képes rá, hogy a böngészés közben figyelmeztessen az online fenyegetésekre (vagy elrejtse a reklámokat), különös tekintettel az adathalász oldalakra és a felugró hirdetésekre. 

Az úgynevezett FaceID immáron arcfelismerő technológiával gondoskodik róla, hogy a felhasználó mindig tudjon az illetéktelen hozzáférésekről. A feladatkezelő még pontosabb információkat biztosít a meghajtók, a memória és a processzor használatáról. 

A MyWin10 funkció szintén újdonság, ez a Cortanával és a Windows 10-zel kapcsolatos problémák és beállítások gyors megoldását és módosítását segíti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.