Hirdetés

Megérkezett az Advanced SystemCare Ultimate 10



|

Teljesítményben és biztonságban is frissített az új verzió.

Hirdetés

Az Advanced SystemCare Ultimate 10 egy olyan teljes értékű szoftver, amely a PC biztonságán és a teljesítményén egyaránt tud javítani. A mostani verzió már a Bitdefender új antivírusmotorjára épít, és védelmet nyújt a biztonsági fenyegetésekkel szemben, továbbá egyklikkes teljesítményoptimalizálást tesz lehetővé. 

Hirdetés

A mostani verzió biztonságilag sokat fejlődött. Nem csak nagyobb adatbázissal készül fel a fenyegetésekre, hanem fejlesztett védelmi modullal, ami valós időben működik. A Microsoft által aláírt driverek miatt a stabilitással Windows 10 alatt sem lesz gond. 

A FaceID funkció arcfelismeréssel kapja el azokat, akik titokban a PC-nken kémkednek. A böngészés során blokkolja az idegesítő reklámokat - a Chrome mellett a Firefox és az Internet Explorer is támogatott. Nem engedi továbbá módosítani a keresőmotort és a kezdőoldalt sem. 

Teljesítményben is javított ez a kiadás, amely az automatikusan betöltődő elemek optimalizálásával gyorsabb bootidőt garantál, illetve valós időben mutatja az erőforrások terhelését. Segít a szoftverek frissítésében és a felesleges fájlok, driverek törlésében is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.