Hirdetés

Megérkezett az Android 6.0.1



|

Vannak új emojik, illetve több apró változtatás.

Hirdetés

Apróbb frissítést adott ki a Google az Androidhoz, vagyis befutott a Marshmallow 6.0.1-es kiadása. Leginkább az új emojikról szól. 

Hirdetés

Emojiból valóban nagyon sok új van, de persze akadnak biztonsági frissítések, továbbá néhány más apróbb változtatás is. 

Egyes táblagépeken például (nem mindegyiken) a navigációs gombok két részre oszlanak a középre tájolt elrendezés helyett. Ilyenkor a vissza és a home gombok bal oldalra, az appválasztó jobb oldalra kerül, segítve a kétkezes használatot. 

A ne zavarj módba visszakerült a következő ébresztőig élő opció - ez az Android 5.1-ben benne volt, de a 6.0-ból hiányzott. 

További örömteli és hasznos apróság, hogy a Google a többi Nexus modellre is átvitte a kamera gyorsindítási trükkjét. 

Ennek hála a Nexus 5, a Nexus 6, a Nexus 7 és a Nexus 9 kamerája is elindítható zárolt kijelző mellett, a bekapcsológomb dupla megnyomásával. 

A tesztek szerint a bekapcsológomb eredeti funkciója miatt néhol még akadnak apróbb rendellenességek, de összességében hasznos extra, főleg az egykezes fotózáshoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.