Hirdetés

Megérkezett az Android 7.1.1



|

A Nexus és Pixel készülékekre tölthető a Google legújabb frissítése.

Hirdetés

A Pixel és a Pixel XL készülékek már gyárilag Android 7.1-gyel jelentek meg, most azonban befutott (képfájlok és OTA képfájlok) az Android 7.1.1 végleges kiadása, amely a Nexus eszközökre is elérhető. 

Hirdetés

Az Android 7.1.1 a Nexus 6P és a Nexus 5X mellett a Nexus 9, a Nexus Player és a Pixel C készülékekre tölthető. Van decemberi csomag a Pixelhez és a Pixel XL-hez is. 

Miközben a Pixelek számára nem sokat jelent a frissítés, addig a régebbi készülékeken elérhetővé teszi a gyorsgombokat az appikonok hosszú lenyomásakor. Szintén újdonság, hogy a billentyűzetek már matricákkal is dolgozhatnak, továbbá, hogy támogatottak a kerek ikonok. A gesztusok is egy helyre kerültek a beállításokban. 

Az éjszakai mód sajnos eltűnt a Pixelnél régebbi eszközökről, ellenben a Telefon és a Kamera app is frissült. 

A jelek szerint a 2014-es Nexus 6 is megkapja az Android 7.1.1-et - a későbbiekben pedig a többi androidos gyártó is megkezdheti majd a frissítéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.