Hirdetés

Megérkezett Európába a Surface Pro



|

Hozzánk legközelebb Ausztriában lesz hamarosan kapható a táblagép.

Hirdetés

A komoly Windows 8-as táblagépre vágyók vélhetően nagy örömére nemrégiben a Microsoft bejelentette a Surface Pro európai forgalmazásának kezdetét. Az eszköz most pénteken Franciaországban kezdett, ahol áfával együtt a 64 GB-os változata átlagosan 877 euróba (~256 ezer forintba), míg a 128 gigás kiadása 982 euróba (~286 ezer forintba) került.


Az eszköz három hullámban fog szélesebb körben elérhetővé válni: Nagy-Britanniába május 23-án érkezik meg, május 30-án az osztrák, belga, dán, finn, ír, olasz, luxemburgi, holland, norvég, portugál, spanyol, svéd és svájci boltok polcaira kerül majd fel, május utolsó napján pedig Németországban is megkezdődik a forgalmazása.


Végül megemlítendő, hogy az Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és Egyesült Királyságban július elsejéig Surface RT tabletet vásárlók ingyen Touch / Type Covert kapnak az eszköz mellé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.