Hirdetés

Megérkeztek az iOS 10 első matricái



|

Négy hivatalos matricacsomagot adott ki az Apple.

Hirdetés

Hivatalos, animált matricáknak örülhet az, aki már az iOS 10 fejlesztői bétáját futtatja a készülékén - az Apple kiadta az első matricacsomagokat az Üzenetek apphoz. 

Hirdetés

Az iTunes Preview rendszeren keresztül elérhető csomagokból a Smileys, a Hearts és a Hands a watchOS-ről lett portolva iOS-re, a negyedik pedig az eredeti Macintosh ikonokat vonultatja fel az 1980-as évekből. 

A telepítés után a matricák az Üzenetek appon belül érhetőek el. Az effajta csomagok miniappok formájában lesznek telepíthetőek az iMessage közelgő alkalmazásboltján keresztül. 

A matricák mellett az áruházban olyan beépülők és szolgáltatások is helyet kaphatnak, amelyek például ételt segítenek rendelni. 

A csomagok letölthetőek az alábbi linkeken keresztül is: Classic Mac, Hands, Hearts, Smileys

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.