Hirdetés

Meghaltam, s íme, élek!



|

Az új FireFox mellett sokáig biztonságos marad az 1.5-ös is: van újabb frissítés.

Hirdetés

Jó hír azoknak, akik még nem váltottak FireFox 2.0-ára, hogy ezt még kitolhatják egy ideig. 2007 április 24-ig tervezi a Mozilla alapítvány folytatni az 1.5-ös változat támogatását. A most megjelent 1.5.0.8-as alváltozat javarészt hibajavításokat tartalmaz.

Sokan maradtak még a régi változat mellett, tekintettel arra, hogy nem minden eddig bevált beépülő, kiegészítő és grafiakai téma működik a 2.0-ban. Szerencsére a független fejlesztők is dolgoznak és egyre-másra jelennek meg a kiegészítők FireFox 2.0 kompatibilis verziói.

Még hónapokig karbantartott böngésző lesz a FireFox 1.5, de a jövő áprilisban a támogatás megszűntével előbb-utóbb az internetes bűnözők is felfedezik majd még ki nem javított apróbb hibáit. A biztonság érdekében érdemes mielőbb továbblépni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.