Hirdetés

Meghízott a Windows áruháza



|

A Windows Store túljutott a százezredik appon is, méghozzá rekordidő alatt.

Hirdetés

Igen rövid idő alatt sikerült a Microsoftnak túllépni a 100 000-es mérföldkövet, ami a Windows Store kínálatát illeti. A mindössze tavaly októberben elstartolt csempés operációs rendszerhez már ennyinél is több appot lehet letölteni a redmondiak áruházából. 

Ezt a számot olyannyira rövid idő alatt sikerült elérnie a Microsoftnak, hogy érdemes összehasonlítani a többi áruházzal. A Google-nek két évbe telt az Android Marketet feltornázni ekkora méretűre, míg a kifejezetten ipades appok száma csak másfél év után érte el az Apple-nél a 100 000-et. 

A legtöbben ennek ellenére egyáltalán nem elégedettek a Microsoft rekordjával. Egyre több olyan vélemény jelenik meg, amely szerint tulajdonképpen az appok nagy része szemét. Hiába elérhető 2010. januárja óta a fejlesztők számára az SDK, az alkalmazások száma pedig nő szépen, a kínálat a szakértők szerint sem az igazi. A legtöbb vélemény szerint a Windows Store jelenleg inkább a mennyiségre koncentrál, mintsem a minőségre. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.