Hirdetés

Megint megalázták az Apple androidos appját



|

Ellentámadásba lendült az androidos közösség.

Hirdetés

Nemrég történt, hogy az Apple eddig elképzelhetetlen módon, de közzétette a Play Áruházban az első androidos appját. Nem épp ilyenre számítottunk, a Move to iOS ugyanis az iPhone-ra költözést segíti. 

Hirdetés

Az androidos rajongók sem erre számították, ezért bosszúból elárasztották 1 csillagos értékelésekkel és az Apple komoly szöveges kritikáival. Emiatt persze lehet, hogy azok sem töltik le, akiknek szüksége lenne rá. 

Egy fejlesztőpáros most találóbb válasszal állt elő, és elkészítettek egy Stick with Android nevű appot, vagyis azt mondják, maradj az Androiddal. 

Jonathan Schiffner és Matthias Miro alkotása arra bátorítja a felhasználókat, hogy használják tovább az Androidot a szerintük rosszabb másik platform helyett. 

Az app egyébként nem csinál semmit, ugyanis zöld háttéren van egyetlen gombja, amit azt mondja, hogy kattints ide, hogy az Androidon maradj. Majd 6000 értékelése van, amiből szinte mind 5 csillagos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.