Hirdetés

Megjelent a Coldfusion 8



|

Itt az Adobe weboldal- és internetes alkalmazásfejlesztő szoftverének új változata.

Hirdetés

Az Adobe Systems bejelentette, hogy már kapható az Adobe ColdFusion 8 szoftver. A dinamikus weboldal- és internetes alkalmazásfejlesztő eszköz növeli a fejlesztők termelékenységét, bonyolult nagyvállalati környezetbe illeszthető, a felhasználók számára pedig sokoldalú és megkapó alkalmazások élményét biztosítja.

 

A ColdFusion 8 Server Monitor segítségével a fejlesztők gyorsan behatárolhatják a szűk keresztmetszeteket, így a szerver teljesítményét jobban behangolhatják. A ColdFusion 8 segítségével a fejlesztők zökkenőmentesen integrálhatják ColdFusion alkalmazásaikat más Adobe technológiákkal, mint amilyen például az Adobe Flex, a PDF, az Adobe Integrated Runtime (AIR) és az Adobe LiveCycle. Az Ajax alapú komponenseket is alkalmazó ColdFusion 8 lehetővé teszi, hogy a bonyolult környezeteket interaktív felületekbe ágyazva a fejlesztők sokoldalú, megkapó alkalmazásokat tervezzenek és terjesszenek.

 

A kibővített támogatással, így például .NET integrációval, Microsoft Windows Vista és JBoss támogatással és a vállalati adatbázisok legújabb verziójának integrációjával szolgáló ColdFusion 8 fokozott hatékonyságot, együttműködő-képességet és méretezhetőséget biztosít a szervezetek számára. A ColdFusion 8 a ColdFusion MX 7-hez és a termék korábbi verzióihoz képest jelentős teljesítménynövekedést is biztosít.

 

A ColdFusion 8 kétféle kiadásban kapható: a ColdFusion 8 Enterprise Edition egy nagyteljesítményű megoldás több honlap és alkalmazás egy vagy több szerveren vagy egy már telepített J2EE alkalmazásszerveren történő kiadásához, a ColdFusion 8 Standard pedig a kis- és közepes méretű vállalkozások számára ideális, egyszerűen kezelhető konfiguráció egyedi alkalmazásokhoz. A 2 processzoros Enterprise Edition 1 806 000 forintos, a 2 processzoros Standard Edition pedig 903 000 forintos áron szerezhető be. A ColdFusion további költség nélkül fejlesztéshez is felhasználható az ingyenes Developer Edition-nel, amely egy teljes értékű, csak fejlesztéshez használható szerver. Az érvényes ColdFusion MX 6 és 7 licenccel rendelkezők kedvezményes árú frissítést vehetnek igénybe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.