Hirdetés

Megjelent a decemberi PC World!



|

Hat teljes verzióval, a jövő már most tesztelt hardvereivel és gigantikus, 12 oldalas platformteszttel kedveskedünk Karácsonyra.

Hirdetés

A karácsonyi szezon már a nyakunkon, ezért decemberi számunkban többféle árkategóriában is szolgálunk vásárlási tippekkel a formabontó megjelenésű egerektől a netbookokig. Ezúttal egy közösségi videoszerkesztő rendszer teljes verziójával, a PowerDirector 8 LE-vel járunk olvasóink kedvében.


Vásárlási tanácsadónkban a szokásos konfiguráció ajánló mellett olyan tippeket válogattunk, melyek szerencsés esetben azért még így válság idején is szóba jöhetnek. Körülnéztünk a színes, mintás és szokatlan egerek körében és kerestünk öt hangulatjavító hatású és mégis jóval 3000 Ft alatt hozzáférhető egér-csodát. Körülnéztünk a mikrofonos, párnázott fejhallgatók, az útválasztók és a 23-24 hüvelykes monitorok között is. Bővebben kitárgyaltuk a netbook választás mikéntjét is, hiszen még mindig lehet találni pár ötvenezer forintos ajánlatot is.

 

 

 


Természetesen továbbra is négy teljes funkcionalitású vírusvédelmi- illetve biztonsági rendszerből választhatnak olvasóink hónapról hónapra. Emellett most a CyberLink PowerDirector 8 LE közösségi videoszerkesztő szoftvert is megtalálják a lemezmellékleten, a program mögé szervezett több százezres kreatív közösség szorgalmas munkája révén sosem fogyunk ki a hátterekből, lemezmenükből és effektusokból. További teljes verzió a StepShot dokumentáció készítő, amivel részletes, képes útmutatókat készíthetünk, akár bonyolult alakzatokkal és rétegekkel dolgozva is.

 


Intel kontra AMD, de most aztán nagyon!

 

Gigantikus platformteszt segít eligazodni a CPU, GPU és APU rövidítések világában. AMD Bulldozer és Intel Sandy Bridge-E tesztünkből kiderül, hogy mekkora valós teljesítmény áll a processzor-újdonságok mögött.

 


Mikor a net alakítja a politikát

 

Megtudhatja, hogy eddig milyen változásokat sikerült elérni szerte a világban és itthon a Facebook segítségével. Elbeszélgettünk a forradalmi Leonar3Do magyar feltalálójával, akinek fejlesztése igazi világsiker 3D alkotó körökben.

 


Már a tesztlaborban: nagyitelefonok, projektor örök életű lámpával

 

Teszteltünk kizárólag telefonálásra használható telefonokat, lézeres-ledes projektort, digitális és mégis normál papíron használható tollat és persze a legújabb Apple cuccokat is. Nem hagytuk ki a Samsung okostelefon-táblagépét a Galaxy Note-ot sem. Folytatjuk a Hackintosh történetet, vagyis megtudhatják, hogy miként lehet egy PC-re OS X operációs rendszert telepíteni.

 

Szoftver hakni-sztárok és hasznos darabok

 

Bemutatjuk az új Adobe Premiere és Photoshop Elements csomagokat, több biztonsági szoftvert és a websuliban a saját videolejátszó beágyazásáról olvashatnak. Bemutatunk egy Office dokumentum-jelszótörő programot is.

 

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.