Hirdetés

Megjelent a GFXBench 4.0



|

Hardveres tesszelációt is használ a legújabb kiadás Car Chase jelenete.

Hirdetés

Elérhetővé vált a Kishonti Kft. által fejlesztett GFXBench alkalmazás 4.0-s változata. A grafikus processzorok teljesítményének mérésére kitalált szoftvert a többség valószínűleg az androidos eszközök tesztjeiből ismeri, azonban Windows 7 / 8 / 10 rendszerekre is elérhető.

Hirdetés


A GFXBench 4.0 legnagyobb újdonságát a felső kategóriás GPU-k megizzasztására kitalált, autós üldözéses jelent adja. A Car Chase teszt már kihasználja az OpenGL ES 3.1 API és Android Extension Pack újdonságait, utóbbinak köszönhetően például rögtön kétfajta hardveres tesszelációs eljárást is alkalmaz.


A GFXBench 4.0 újításaival kapcsolatos további részletek ebben az angol nyelvű bejegyzésben olvashatóak. Az alkalmazás androidos változata a Play Áruházból, a Windowsos kiadás telepítője pedig innen tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.