Hirdetés

Megjelent a magyar Outpost Firewall



|

Hirdetés

A kimenő adatok ellenőrzésének számos mai tűzfal nem biztosít megfelelő szintű védelmet. Az Outpost Firewall Pro új, 2.7-es verziójának megjelenésével azonban megint sikerült némi előnyhöz jutni a behatolókkal szemben.

Az új verzióban olyan páratlan rugalmasságú programellenőrző mechanizmusok jelennek meg, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy megadja azoknak a programoknak a listáját, amelyek mindig elindíthatnak, módosíthatnak és ellenőrizhetnek más alkalmazásokat. Ezáltal csökken a felhasználói beavatkozást (engedélyezést vagy letiltást) kérő ablakok felbukkanásának előfordulása, tehát a felhasználó a munkájára összpontosíthat és közben a számítógép védelme szilárd marad.


Három nagy hatásfokú mechanizmus alkalmazásával - Folyamatok Memória Ellenőrzése, Rejtett Folyamatok Kezelése és az Összetevő Ellenőrzés - és ezek beállításainak a testre szabhatósága által a felhasználók rugalmasan beállítható, hatékony védelemben részesülnek. Mindezek a jellemzők nagy mértékben hozzájárulnak e díjnyertes tűzfaltechnológia kezelhetőségéhez és az általa garantált biztonsági szint növeléséhez.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.