Hirdetés

Megjelent a Music Maker 14



|

Élethű elektronikus gitárt és más pop-rock virtuális hangszereket ígér a Music Maker.

Hirdetés

A gyártó bejelentette a népszerű és egyszerűen kezelhető MAGIX Music Maker alkalmazásának 14-es kiadásának professzionális változatát. A zenei mintákból építkező alkalmazás nem csak egy szimpla ráncfelvarráson esett át a fejlesztők nyilatkozata szerint, hanem olyan újdonságokat tartalmaz, melyekkel nem csak a „gépzene" területén, hanem más pop-rock műfajokban dolgozva is természetesebb hangzás állítható elő. 1500 új hangmintát tartalmaz a csomag, emellett az új virtuális MIDI hangszerek élethűbb elektromos gitár hangot és más zenekari hangokat állítanak elő, egyedi hangzással. 96 sáv áll rendelkezésünkre az összeállítás elkészítéséhez. A professzionális változatban a 12 csatornás Revolta 2 szintetizátor is használható elektronikus hangzások előállítására.

 

 

mm_pedition_08_uk_fakes_rgb_.jpg

 


Érdekes új lehetőségeket is nyújt a program, közvetlenül felületéről csetelhetünk más Magix felhasználókkal, illetve megoszthatjuk a képernyőképet is segítségnyújtás vagy közös munka céljából.

 

 

magixmusicmakermainscreen_.jpg

 

 

A MAGIX Music Maker 14 Producer Edition 2007. október 15-től elérhető Európában, ára 99 Euro lesz. Az XXL kiadás mellé USB csatlakozású MIDI klaviatúrát is mellékelnek, így magasabb, 160 eurós áron lesz kapható.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.