Hirdetés

Megjelent a négyes NOD32 és ESET Smart Security magyar változata



|

Három hónappal az angol után végre magyar nyelven is elérhetővé váltak az ESET negyedik generációs védelmi szoftverei.

Hirdetés

Jelentősen bővült az ESET 4. generációs, immár magyar nyelven is elérhető védelmi szoftverei által nyújtott szolgáltatások köre.  Az otthoni felhasználók számára ezek közül a legérdekesebb a játékos üzemmód, valamint a helyreállító CD létrehozásának lehetősége. Az előbbi funkció segítségével teljes képernyős használat közben letiltható a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása. Ennek elsősorban a játékok és a prezentációk során van jelentősége. A helyreállító CD segítségével emellett lehetővé válik a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése. Így olyan esetben is megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.

 

 

eav1_web.jpg
 

 

 

 

Az ESET Smart Security és a NOD32 antivírus főbb újdonságai:


Optimalizálás hordozható számítógépekre
Az ESET Smart Security és a NOD32 4-es verziója képes érzékelni, hogy a számítógép akkumulátorról vagy hálózatról működik-e, és ennek megfelelően időzíti az ütemezett feladatok végrehajtását.


Önvédelmi technológia
A technológia képes megvédeni a program saját rendszerfájljait és rendszerbeállítási bejegyzéseit a jogosulatlan hozzáféréstől, így megvédi a vírusirtót a számítógép védelmi állapotát befolyásolni próbáló károkozóktól.


Helyreállító CD
A helyreállító CD létrehozásával lehetővé válik a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése, így olyan esetben is könnyen megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.


Játékos üzemmód
A szoftverek korábbi verziójában is kikapcsolható volt a figyelmeztetőablakok megjelenítése, de ezentúl ez egyetlen kapcsoló bejölésével még egyszerűbbé válik. A funkció segítségével teljes képernyős használat esetén a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása letiltható. Ennek elsősorban a játékok és a prezentációk során van jelentősége.


Beépített rendszerfelügyelet
A szoftverekbe integrálásra került a SysInspector rendszerfelügyeleti eszköz, amely lehetővé teszi az aktuálisan futó folyamatok, a rendszerösszetevők és a különböző alkalmazások elemzését.


Külső adathordozók letiltása
Az új programváltozatok segítségével ellenőrizhetővé válik a külső adathordozók használata, és a rendszergazda akár le is tilthatja a külső adathordozókon található fájlok futtatását. Vállalati rendszerek esetében a külső adathordozók ellenőrzése a távadminisztrációt megvalósító ESET Remote Administrator szoftver segítségével is szabályozható.


Az ESET Smart Security főbb újdonságai:


A tűzfal tanuló üzemmódja
Az új üzemmód segítségével saját magunk „taníthatjuk” a tűzfalat az új kapcsolatok kezelésére. Amennyiben ezt az üzemmódot használjuk, a szoftver először minden folyamatot automatikusan engedélyez, majd a szabályszerkesztőben történő finomítással szigorítható a szabályrendszer. Az elkészült konfiguráció egyszerre alkalmazható a hálózat összes munkaállomásán.


Továbbfejlesztett levélszemétszűrő
Gyorsabb és hatékonyabb levélszemétszűrés a kéretlen és veszélyes üzenetek kiszűrése érdekében.

 

Természetesen olvasóink a PC Worldben szereplő kódok segítségével a magyar nyelvű változatokat is használhatják. Az ESET Smart Security és a NOD32 antivírus magyar verziója letöltési oldalunkról is elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.