Hirdetés

Megjelent a Skype 4.1 beta - töltse le tőlünk!



|

A Skype legújabb változata számos olyan új funkciót kínál, amely eddig nem volt elérhető.

Hirdetés

A Skype tegnap adta ki azonnali üzenetküldőjének legfrissebb változatát, amely a 4.1 verziószámot kapta. Az egyelőre béta alkalmazásban már a Megosztás menüből érhető el a Fájlküldés opció, de ami nagyobb durranás, hogy immár egy kattintással megoszthatjuk a másik féllel a teljes képernyőképünket vagy egy általunk kijelölt asztalterületet. Mivel ez nagy sávszélességet követel a rendszertől, így értelemszerűen ezt használva a videóhívás nem működik, de természetesen kommentátorként el tudjuk magyarázni, amit szeretnénk.

skype4.1_2.jpg
  

A 4-es verzióból anno kimaradt a 3.x szeretett funkciója, a születésnap emlékeztető, valamint az a lehetőség, hogy adott partnerlistánkat elküldhessük más Skype usernek, de mindenképp nagyon fontos újítás, hogy a Gmail, Windows Live Hotmail, valamint a LinkedIn profilunkból a partnerek adatait importálhatjuk. A frissítésnél megoldották a nagyobb méretű és felbontású videók kompatibilitását, a jobb hangminőséget, a nagyobb stabilitást és az újfajta chatablak-kezelést.


Töltse le közvetlenül tőlünk, kattintson: Skype 4.1 telepítő

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.