Hirdetés

Megjelent a Spy Sweeper 4.0



|

Hirdetés

0 verzió. A szoftvert kifejezetten azzal a céllal fejlesztették tovább, hogy proaktívan védelmezze a felhasználókat a legveszélyesebb kémprogramok új változatai ellen is, tehát elébe menjen az új fenyegetéseknek.

A Spy Sweeper 4.0-t az ágazatban használt legfejlettebb valós idejű védelmi technológiát, az úgynevezett Smart Shieldeket alkalmazza.

Kémprogram-adatbázisát a hagyományos vizsgálati módszereknél 80-szor gyorsabb, automata Phileas analizáló rendszer segítségével tartják napra készen. E két technológia segítségével a Spy Sweeper 4.0 ma az egyetlen olyan biztonsági program, mely a jelenleg legveszélyesebb CoolWebSearch (CWS), Look2Me, Elitebar és Istbar kémprogramokat is képes felismerni és eltávolítani. Eközben nem ad téves riasztást.
A Spy Sweeper 4.0 által használt Smart Shieldek, vagyis intelligens pajzsok a rendszer különböző elemei számára biztosítanak valós idejű, állandó védelmet. Ellenőrzik a memóriát, védik a Startup elemek listáját, az Internet Explorer beállításait és a host fájlokat, megakadályozzák idegen programok a háttérben történő feltelepülését a számítógépre, ide értve a nyomkövető cookie-kat is.

A felhasználó által kezdeményezett kémprogram-ellenőrzések végrehajtása ütemezhető, a Smart Shieldek működése pedig testre szabható, a Spy Sweeper ily módon nagyfokú rugalmasságot nyújt a felhasználóknak. A program keresőmotorja jelentős fejlesztésen ment át, így négyszer olyan gyorsan képes átvizsgálni a teljes rendszert, mint az előző 3.5-ös verzió.

A kémprogram-adatbázis frissítéseit a Spy Sweeper 4.0 esetében automatizálták. A felhasználónak így nem kell külön odafigyelnie arra, hogy letöltse a legfrissebb verziót, a program elvégzi helyette ezt a feladatot. Az adatbázis naprakészen tartásához a Phileas automatikáján kívül a világ talán legfelkészültebb kémprogram-elemző laboratóriuma és szakértői gárdája járul hozzá.

A Spy Sweeper 4.0 a jelentős teljesítmény-növekedés ellenére sem igényel erőművet: egy 300 MHz-es processzor, 128 MB RAM és Windows 98 SE operációs rendszer is elegendő az üzemeltetéséhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.