Hirdetés

Megjelent a Windows 7!



|

A mai naptól hivatalosan kapható a Microsoft új operációs rendszere. A PC World természetesen már jóval korábban nekiállt és összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, tippeket, mesterfogásokat, videókat. Minden, amit tudni akar a Windows 7-ről... nálunk megtalálja.

Hirdetés

Már a publikus béta változat megjelenésekor elkészült a PC World Windows 7 aloldal, amelyen összegyűjtve találhatja meg a híreket, nagyobb lélegzetű elemző cikkeket, tippeket, segédleteket és videókat. Például ilyeneket...

windows-xp-vista-7.jpg


Egyik cikkünkben felsoroljuk a Microsoft módszereit, mellyel könnyebbé próbálják tenni a régi operációs rendszer lecserélését Windows 7-re. Ingyenes tankönyvvel, az MDOP és a Windows Áttelepítő frissített verzióival és egy kompatibilitási weboldallal igyekeznek a kedvünkben járni, ezért ha Ön is habozna, ebben a cikkben megannyi segítő szándékú hivatkozást talál: Segítség a Windows 7-re váltóknak.


Elemző cikkeinkben végignéztük, mik a Windows 7 legfontosabb változásai az előző Windows verziókhoz, vagy más operációs rendszerekhez képest - megmutattuk, miért érdemes Windows 7-re váltani.


Tipptárunkban már szerepelnek olyan trükkök és hasznos mesterfogások, amelyek Windows 7 alatt is hasznosak - ilyen például a már Vista alatt is megosztott véleményeket kiváltó felügyeleti rendszer, az UAC finomhangolása.


Fórumunkban teljes Windows 7 szekció várja a hozzászólni, beszélgetni vagy mások beszélgetését figyelni vágyókat. Ezen belül vannak a Windows 7 általános kérdéseit boncolgató, gyakori kérdéseket feltevő (és ezekre válaszoló), vagy épp a frissítésekkel foglalkozó topicok, és még megannyi más témakör a kompatibilis programoktól a béták és kipróbálható verziók "történelméig".

windows7-easy_1.jpg
 


A PC World Letöltés rovatában szintén megtalálható a mostanáig megjelent Windows 7-specifikus meghajtóprogramok 32 és 64 bites verziói, de az operációs rendszer nevére rákeresve előbukkan minden olyan letölthető szoftverünk, amely már Windows 7 kompatibilis.


Végül pedig, visszatérve a gyűjtőoldalhoz: természetesen a Windows 7 megjelenése után kezd el csak igazán "élni" a PC World Windows 7 aloldala, ahova a fentieket mind összegyűjtjük, megszórva még több tippel, hírrel és videóval. Kellemes böngészést, és "használják egészséggel" a frissen megvásárolt Windows 7-et!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.