Hirdetés

Megjelent az Adobe Media Player



|

Az Adobe is csatlakozott az internetes videólejátszók társaságához.

Hirdetés

Az Apple QuickTime és a Microsoft Windows Media Player mellett immáron az AMP-t (Adobe Media Playert) is haszálhatjuk internetes mozgókép-anyagok megtekintésére. Induláskor a műsortárból rögtön ingyenesen meg is nézhetjük a CSI: Miami és a CSI: New York bizonyos részeit, valamint zenés videoklipeket is. Az AMP-t és a hozzá tartozó műsortárat az Adobe teljesen ingyenesnek tervezi a végfelhasználó felé, pusztán a reklámbevételekből és a szerzői jogokból kívánják fenntartani a szolgáltatást.

 

A felkerült videókat a szerző döntésétől függően akár le is tölthetjük, sorozatok esetén pedig automatikus értesítést kérhetünk, ha új rész kerül fel. A tartalmakat a feltöltők igény szerint DRM-védelemmel is elláthatják. Az technológia nagyrészt az Adobe Flash termékein alapul. Windows és MacOS operációs rendszerekkel is kompatibilis, érdeklődők letölthetik az Adobe weboldaláról. A tévés tartalmak a tv.adobe.com címen érhetők el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.