Hirdetés

Megjelent az EVEREST 2.80



|

Megjelent az EVEREST új, 2.80-as verziója, töltse le tőlünk!

Hirdetés

80-as verziója. Az alkalmazás újfajta mérési eljárásaival, az Intel új generációs Centrino mobil technológiájának kezelésével és a RAID Array háttértárak támogatásával jóval kiterjedtebb és mélyebb rendszervizsgálatot tesz lehetővé.

Az otthoni felhasználók, játékosok és a sebesség megszállottjai számára jó hír, hogy az EVEREST Ultimate Edition új verziója még mélyebbre enged ásni a rendszerbe. Az egyik legfontosabb változás, hogy a Lavalys fejlesztői teljesen újraírták a diagnosztikai program memóriaellenőrzési rendszerét és Memory Copy néven új mérési eljárással egészítették ki. Így a memóriavizsgálatánál már nem csak az olvasási, írási és késleltetési sebességet figyeli az EVEREST, hanem a másolásét is.

Ezen kívül az új kiadás már támogatja az otthoni felhasználók körében egyre népszerűbb, eredetileg a szerverek számára kifejlesztett redundáns adattárolási eljárást, a RAID Array-t. A hordozható eszközök tulajdonosainak fontos újítás, hogy az új verzió már kezeli az Intel harmadik generációs Centrino mobilprocesszorait is. Az alkalmazás ezentúl lehetőséget ad a hőmérsékleti- és ventilátoradatok elmentésére.A fejlesztők szándékai szerint ez a szoftver utolsó frissítése a 3.0-ás verzió megjelenése előtt.

Az EVEREST Ultimate Edition 2.80, valamint a szintén most megjelent EVEREST Corporate Edition 2.80 már elérhető a PC WORLD letöltései közül is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.