Hirdetés

Megjött az Adobe Flash utolsó idei frissítése



|

Ezen felül a Firefoxon is reszeltek egy kicsit az utolsó pillanatokban.

Hirdetés

Idén rengeteg soron kívüli javítás érkezett az Adobe Flash lejátszóhoz, arra azonban nem számítottunk, hogy az év utolsó hetében is patchelni kell a telepítéseket. Hétfőn a vállalat Windows és Mac OS X rendszereken egyaránt új változatot adott ki a lejátszóhoz, a 20.0.0.267-es verzió egy célzott támadásokhoz kihasznált nulladik napi sebezhetőség mellett 18 másik hibát is javít.

Hirdetés


Hírünk írásakor az új változatot csak manuálisan lehetett telepíteni az Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkhöz. A Google Chrome-hoz, továbbá a Windows 8 / 10 esetében a Windows Update-en keresztül frissítendő Internet Explorer és Edge alkalmazásokhoz még nem ment ki a frissítés.


A témánál tartva megemlítendő, hogy tegnap a Firefoxból is megérkezett a 43.0.3-as változat. A kisebb hibajavító kiadás nem biztonsági sérülékenységeket foltoz be, hanem az Nvidia Network Access Managerrel kapcsolatos stabilitási gondokat, továbbá egy Youtube-videók lejátszásával kapcsolatos problémát orvosol.


(Forrás: Krebs on Security | Nyitókép: Robert Couse-Baker)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.