Hirdetés

Megjött az Ubuntu 14.04 LTS bétája



|

Körülbelül három hét múlva érkezhet a végleges kiadás.

Hirdetés

A kellemesnek ígérkező idő ellenére a hétvégét nagyrészt otthon töltők számára már akadt ma egy jó hírünk, ugyanis május elejéig teljesen ingyen beszerezhető a Windows platformon futó Dead Space akciójáték. Ettől függetlenül az inkább Linux iránt érdeklődőknek sem kell elszomorodniuk, hiszen a Canonical tegnap kiadta az Ubuntu 14.04 LTS operációs rendszer bétáját, ennek próbálgatásával is könnyedén elüthető néhány szabad óra.
 

Hirdetés


Mivel előzetes kiadásról van szó, így kizárólag tesztelési célból érdemes telepíteni a disztribúció Trusty Tahr kódnevű változatának bétáját, a stabil operációs rendszerre vágyóknak érdemes megvárniuk a végleges változat április 17-re tervezett elérhetővé tételét.
 


Az OMGUbuntu portál készített egy rövid bemutató videót a Unity felület újdonságairól, amelyek közül a két kiemelendőt a nagyon magas felbontású kijelzők jobb támogatása, továbbá az alkalmazások hagyományos menüinek a saját ablakuk címsorában való megjelenítése képezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.