Hirdetés

Megjöttek a 4k-s filmek a Google Play Movies-ba



|

Az Ultra HD minőségű mozizásnak persze meg is kérik az árát.

Hirdetés

A 69 dolláros Chromecast Ultra megjelenésével ismét aktuálissá vált a kérdés, hogy mikor használhatjuk ki igazán a 4k-s streamelés lehetőségét. A Netflix kínálata mellett természetesen a YouTube-on is találunk már ilyen tartalmakat, most pedig a Google is elkezdte bővíteni a Play-filmek felhozatalát a 4k-s verziókkal.

Hirdetés

Az új opció egyelőre nem mindenki számára érhető el, szerencsés felhasználók elmondása szerint azonban már több jól ismert film 4k-s változata is felkerült az áruházba. A Star Trek Beyond, a Sausage Party, a Chappie, az Ötödik elem és a Transformers csak néhány azon alkotások közül, amik esetében felbukkant a 4k-s verzió.

A 4k Ultra HD filmek természetesen a hagyományos módon kikölcsönözhetők vagy megvásárolhatók a Play-filmekben, nagyjából a HD verzió árának duplájáért (A már említett Ötödik elem esetében 24,99, illetve 12,99 dollár). Egyes fórumozók arról számoltak be, hogy a korábban megvásárolt HD tartalmak mellé most ingyen megkapták a 4k-s verziót is, ezt azonban hivatalosan még nem erősítette meg a Google.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.