Hirdetés

Megjöttek az AMD és az NVIDIA „titánbiztos” driverei



|

Stabilitási és teljesítménybeli problémákat javítanak az illesztőprogramok.

Hirdetés

A mai napon PlayStation 4 és Xbox One mellett Windowsra is elérhetővé vált a Titanfall 2, az eddigi tesztek alapján pedig kimondottan jól sikerült: kapott egy kifejezetten jól sikerült egyjátékos kampányt, továbbá a többjátékos módján is sokat javított a Respawn Entertainment csapata.


Hirdetés


Ennek örömére az AMD és az NVIDIA is kiadott most egy-egy új meghajtóprogramot hozzá. A Radeon kártyákhoz készült Radeon Software Crimson Edition 16.10.3 elvileg nem hoz teljesítménybeli előrelépést, azonban a telepítése után már az összes AMD videokártyán stabilan fut a Titanfall 2, egyes modellek esetében összeomolhatott a játék.



A zöldek térfeléről érkezett 375.70-es grafikus meghajtó teljesítménybeli optimalizációkat kínál a Titanfall 2, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Obduction, és Dishonored 2 játékokhoz. Remélhetően ezzel a meghajtóval nem lesznek olyan problémák, mint múlt pénteken kiadott, majd most hétfőn vészpatchelt előzővel.


(Forrás: Tom's Hadware, Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.