Hirdetés

Megnyirbált Visual Studio 2005



|

Hirdetés

Brian Goldfarb, a Microsoft Web platformokkal és eszközökkel foglalkozó termékmenedzsere elmondta, a változástatások nem számottevőek. A lemez alapú gyorsítótárazás arra szolgálna, hogy jóval több oldal kerüljön a merevlemezről a gyorsítótárba, s így gyorsabban legyenek elérhetőek, de ez ne menjen a teljesítmény rovására. Goldfarb szerint az elvégzett belső tesztek eredménye szerint a szolgáltatás nem volt elég eredményes, úgyhogy nem kellett nagy áldozatot hozniuk, amikor úgy döntöttek, a gyorsítótárazást inkább nem építik be. "Ha úgy érezzük, mégis fontos lenne bizonyos munkák elvégzésénél, még megondolhatjuk magunkat." - tette hozzá.

A lekérdezési prioritás funkció segítségével a fejlesztők definiálhatnák, melyik beérkező lekérdezés számítson fontosabbnak a többinél. Goldfarb elmondása szerint webszerver szinten nincs ilyesmire szükség.


A Web Standards Project támogatásában is változásokra számíthatunk. "Nagyobb pontássággal tudjuk megállapítani a webfejlesztő társadalom igényeit, mint eddig." A Visual Studio 2005 így támogatni fogja az XHTML 1.1-es verziója mellett az 1.0 változatot is, de a szoftver bétáiban még egyéb verziók is támogatást élveznek.

Ami a licenszkezelést illeti, a program támogatja az LICX-et az ASP.Netben és a Visual Web Developerben. Goldfarb hozzátette, a változtatási lista megnyirbálásának és átalakításának fő oka az áttekinthetőség és a könnyebb kezelhetőség - egyáltalán nem áll szándékukban csökkenteni ezzel a termék értékét.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.