Hirdetés

Megőrülnek az emberek az iOS 9-ért



|

Nagyon hamar lekörözte az Android Lollipopot az iOS 9.

Hirdetés

Akadozó iPhone 6-ok és belassult iPhone 5S-ek ide vagy oda, az iOS 9 egy ideje már elérhető, a támogatott eszközök listája pedig lenyűgöző módon 4 évre tekint vissza, egészen az iPhone 4S-ig és az iPad 2-ig. 

Hirdetés

A legtöbben úgy tűnik, hogy nem aggódtak a lehetséges problémák és lassulások miatt, és belevágtak a frissítésbe. Az Apple tájékoztatása szerint az iOS 9 startja nagyon jól sikerült

Annyira, hogy már több mint az 50 százalékán van rajta az Apple eszközeinek. Ezzel az iOS történetének a leggyorsabban terjedő, legkedveltebb kiadása. 

Miközben az iOS 9 néhány nap alatt meghódította az almás felhasználói tábor több mint felét, addig az Android sokkal lassabban halad előre a platform töredezettsége miatt. 

A Lollipop például a statisztikák szerint csak ebben a hónapban jutott túl a 20 százalékon, pedig tavaly ősszel mutatták be (és mindjárt itt az új Marshmallow). Az iOS 9-nek ehhez 48 óra kellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.