Hirdetés

Megosztott albumokkal bővült a Google Fotók



|

Immáron másokkal közösen is csinálhatunk albumokat a Google fotós szolgáltatásában.

Hirdetés

A Google néhány hónapja ígért be egy újítást a Google Fotók szolgáltatásához, ami most terv szerint meg is érkezett. A megosztott albumokról van szó, amelyek hamarosan mindenki számára elérhetőek lesznek. 

Hirdetés

Az alapötlet egyszerű: sok dolog közösségi jellegű az életünkben, és mivel nem csak mi fotózunk egy-egy eseményen, ezért jó dolog a megosztott album. Egy ilyenbe bárki feltöltheti az általa készített képeket és videókat. 

Aki benne van egy megosztott albumban, az ráadásul értesítést is kap, amint valamilyen új tartalmat adnak hozzá az albumhoz. 

Sajnos vannak azért olyan részek, amelyeken lehetne még fejleszteni. Nem lehet például feliratozni vagy hozzászólni, illetve lájkolni sem. Igazából csak megtekinteni és letölteni lehet az anyagokat. 

További fontos részlet, hogy minden fotót időrendben rendez a rendszer, vagyis nem könnyű feladat megtalálni az újonnan feltöltött elemeket. 

A Google minden bizonnyal a jövőben is tovább folytatja a szolgáltatás és a mostani funkció fejlesztését. 

A mostani frissítés fokozatosan lesz elérhető Android és iOS rendszereken, valamint a webes verzióban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.