Hirdetés

Mégsem követeli a Microsoft a pénzét



|

A redmondi óriás "meggondolta magát" és immár nem kötelezi egykori munkavállalóit pénzük visszafizetésére.

Hirdetés

Mint arról már beszámoltunk, januárban közel másfélezer dolgozójától vált meg a vállalat, ugyanakkor a kifizetéseknél akadtak gondok. Nagyjából huszonöt munkavállalót ugyanis túlfizettek, huszat pedig alulfizettek az utolsó utalásnál. A Microsoft így levélben kérte a túlfizetett, kirúgott dolgozókat, hogy a különbözetet fizessék vissza.

 

microsoft_1.jpg
 


Az esetnek erőteljes visszhangja támadt a sajtóban, és feltehetően a botrány hatására történhetett, hogy Lisa Brummel, a HR vezetője úgy nyilatkozott, hogy természetesen nem kötelező jellegű a visszafizetés, valamint azt is elárulta, hogy kompenzálják azt a húsz munkavállalót is, akik kevesebb járandóságot kaptak mint kellett volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.